Geplaatst op Geef een reactie

Mini Cooper velgen zijn op in de Benelux

Door de populariteit en een tijdelijke stop van productie zijn alle Mini Cooper velgen in de Benelux uitverkocht. Het werd al aangegeven door het bedrijf dat een pauze aankondigde omdat er gewoon niet genoeg werknemers waren voor het bedrijf. De vraag werd zo groot dat het aanbod zich hier niet aan kon voldoen. Als het zo druk wordt dan moet een bedrijf gewoon uitbreiden en meer mensen aannemen. Het klinkt als of dit niet mogelijk is voor het bedrijf. Mini Cooper velgen stegen in populariteit na vele extravagante nieuwsberichten. We zijn aardig tevreden met de nieuwsberichten en hopen hier meer van terug te zien.

Nieuwe levering niet mogelijk

De Mini Cooper velgen kunnen dus ook niet worden gereserveerd en dit zorgt voor een beetje paniek bij de retailers. De retailers geven aan dat zij slimme deals maakten in combinatie met andere producten. Zij verkochten de Mini Cooper velgen als een ander product. De producten die wij verkochten hebben ook een andere waarde als wij dit allemaal los gaan verkopen. Het is dus niet goed dat wij nu een stop hebben op onze inkoop. Er zijn meer retailers die dit probleem hebben en vinden het lastig dat zij moeten leven met een voorraad zonder enige Mini Cooper velgen. Hopelijk kan dit snel worden opgelost

Benelux leeft met ons mee

De Benelux heeft gezien dat er mee aan de hand is dan dat de meeste retailers en klanten weten. De regering van Nederland heeft al aangegeven dat er een soort van respect moet zijn voor de werknemers die de afgelopen tijd zo hard hebben gewerkt. Wij kunnen hier niet veel aan toevoegen want in Belgiƫ is het begrip toch aanzienlijk minder. De Belgische regering heeft gezegd dat ze graag willen dat de Mini Cooper velgen weer snel te koop zijn. Zij verwachten namelijk dat andere concurrenten de plek zullen gaan innemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *