Geplaatst op Geef een reactie

Een perfect georganiseerde private dining in Utrecht

private dining utrecht

Als jij met zakenpartners een gezellige avond wilt kan jij natuurlijk een luxe private dining in Utrecht organiseren. Hier kan je met veel mensen in een besloten ruimte gezellig kletsen en genieten van een bijzonder goede maaltijd. Het is overigens het focuspunt van Heirloom. Met meerdere ruimtes tot hun beschikking kunnen ze heel makkelijk erg gezellige avond creëren voor veel gasten. Zo verzorgen ze de volledig maaltijd voor al jouw gasten en hoef jij je nergens druk om te maken terwijl de gasten zich vermaken met elkaar en genieten van het lekkere eten. En jij geniet van een goed verzorgd diner waar iedereen misschien een betere indruk van jou krijgen. Dit is dus een volledige win-win situatie voor iedereen!

private dining utrecht

De unieke locatie

De private dining van Heirloom is extra uniek omdat de locatie zo bijzonder is, het gaat namelijk om het Huize Molenaar. Dit pand is al zeer oud en heeft vrijwel alle decoraties nog intact. Het is dan ook een super sfeervolle locatie en perfect voor een diner met jouw zakenpartners. Maar ook als jij een vergadering met collega’s op een gezellige manier wilt houden is het mogelijk om dit hier te regelen. Kijk voor alle opties en specificaties op de site van Heirloom. En overweeg vooral eens een keer iets unieks te organiseren voor collega’s en zakenpartners! Het houden van een perfecte private dining is namelijk voor iedereen onvergetelijk. Vooral als de locatie zo mooi is.

Geplaatst op Geef een reactie

Een outplacementtraject aangaan? Dit bestaat uit deze stappen

outplacementtraject

Wanneer je door bijvoorbeeld een reorganisatie of een arbeidsconflict je baan verliest, dan mag een werkgever je in veel gevallen niet zonder slag of stoot ontslaan. Doorgaans is een werkgever je dan iets verschuldigd. Meestal kun je hierbij denken aan een geldbedrag of een outplacementtraject. Voor het merendeel van de ontslagen werknemers is outplacement hierbij de beste keuze. Zo’n traject helpt je immers aan een grotere kans om snel een nieuwe baan te vinden. Waar een outplacementtraject uit bestaat? Hieronder lees je meer over de vier hoofdstappen.

outplacementtraject

Acceptatie en verwerking

Een outplacementbureau zal je ten eerste ondersteunen in het verwerken van het feit dat je ontslagen wordt of bent. Want vergis je niet, dit kan soms een heftige gebeurtenis zijn, zeker als je je goed thuis voelde bij het bedrijf in kwestie. Er wordt dus eerst gewerkt aan acceptatie en verwerking.

Analyses

Aangezien je op zoek zult moeten naar een nieuwe baan is dit een cruciale stap. Dit geldt vooral voor mensen die zich al lang niet meer op de arbeidsmarkt hebben begeven. Er moet geanalyseerd worden welke sterke en minder sterke punten je hebt. Van daaruit wordt er bestudeerd waar je kansen liggen op de arbeidsmarkt.

Hulp bij solliciteren

Na de analysefase duurt het niet lang of je gaat gericht op zoek naar vacatures. Je krijgt hierbij hulp bij bijvoorbeeld het perfectioneren van je CV, het sturen van sollicitatiebrieven en het voeren van sollicitatiegesprekken. Wederom is dit met name van groot belang voor mensen die al lang niet meer gesolliciteerd hebben.

Na afloop

Wanneer de vorige fases doorlopen zijn zul je nog af en toe contact hebben met je persoonlijke coach. Je vertelt dan hoe de zaken ervoor staat en op welke vlakken je mogelijk nog aansturen nodig hebt. 

Geplaatst op Geef een reactie

Geld lenen: De voor- en nadelen

Wil je geld lenen? Dan moet je goed gaan bekijken waar je allemaal op moet gaan letten. Het lenen van een geldbedrag komt namelijk met een groot aantal voorwaarden. Zo krijg je bijvoorbeeld altijd een maandelijkse betalingsplicht aan de kredietverstrekker. Ook kom je er bij jouw onderzoek achter dat er een groot aantal kredietmaatschappijen en -verstrekkers te vinden zijn. De Nederlandse Kredietmaatschappij is een van de maatschappijen waar je jouw lening aan kunt gaan vragen. Maar wat zijn nou de voor- en nadelen van een lening? Onderstaande informatie zet er een aantal op een rij. 

Geld lenen voor jouw grote aankoop 

Geld lenen zorgt ervoor dat er direct geld beschikbaar is om een grote aankoop te kunnen doen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je een nieuwe auto nodig hebt of dat bepaalde dingen in jouw woning kapot zijn. In dit geval is het geld vaak niet beschikbaar, waardoor je tot een lening over moet gaan. Het wordt hierdoor snel mogelijk en je hoeft je hier even geen zorgen meer om te maken. Echter brengt het wel direct een nadeel met zich mee. Je moet de lening namelijk daarna weer af gaan betalen. Je verschuift hiermee dus de lasten naar de toekomst en moet ze kunnen dragen. 

De looptijd kunnen bepalen 

Geld lenen kan er wel voor zorgen dat je meer financiële ruimte hebt, alleen moet je dan wel gaan kijken of je op een later moment de afgesproken bedragen weer af kunt betalen. Je kunt hiervoor voor zowel een lange als korte looptijd kiezen. Een langere looptijd zorgt ervoor dat het maandelijkse bedrag lager wordt. Bij een kortere looptijd ben je sneller van jouw schuld af en kun je eventueel weer een nieuwe lening aanvragen. Alleen zit er dan wel een verschil in rente in. Bij een kortere looptijd heb je altijd een lagere rente beschikbaar. 

In verschillende varianten mogelijk 

Geld lenen kan daarbij in verschillende varianten en met meerdere hoogtes in bedragen. Je kunt een lening daarom helemaal aanpassen aan jouw situatie. Het is alleen de vraag wat dan het beste bij je gaat passen. Een persoonlijke lening zorgt ervoor dat het geld direct beschikbaar is, terwijl je met een doorlopend krediet het geld op kunt nemen wanneer je het nodig hebt. Als je slechts een klein bedrag nodig hebt, is een flitskrediet vaak beter. In dit geval betaal je wel een hogere rente. Het is daarom verstandig om naar de rentes bij verschillende verstrekkers te kijken. 

Jouw financiële situatie bekijken 

Geld lenen kan jou een groot aantal mogelijkheden bieden die je voor jezelf op een rij moet zetten. Zo zorg je ervoor dat je de nadelen om kan zetten in voordelen en er het beste uit kunt behalen. Door zo goed mogelijk te kijken naar wat het beste bij jouw situatie gaat passen vind je ook sneller een lening die je aan kunt gaan vragen. Door alle factoren mee te nemen kun jij de financiële situatie krijgen waar je op gehoopt had. 

Geplaatst op Geef een reactie

Beleggen vastgoed: Zo maak je het succesvol

Heb jij al gekeken naar beleggen vastgoed? Deze manier van beleggen kan namelijk erg succesvol zijn. Niet alleen voor ervaren beleggers, maar ook voor beginners. Zodra je weet waar je allemaal op moet gaan letten, kun je er namelijk altijd een goed rendement uit gaan behalen. Als je nog niet helemaal zeker bent van jouw zaak, kun je ook gaan kijken naar een professional die jou bij het beleggen gaat helpen. Een van de bedrijven die dan voor jou klaarstaat, is Synvest. Maar hoe kun je jouw belegging zo succesvol mogelijk maken? 

Beleggen in vastgoed is toegankelijk voor iedereen 

Beleggen in vastgoed is erg toegankelijk geworden. Steeds meer hypotheekadviseurs bieden namelijk ook beleggingshypotheken aan, waardoor je jouw volledige spaargeld niet meer in hoeft te leggen. Met een laag bedrag kun je dus al een goede belegging doen, waarmee je een rendement gaat behalen. Dit rendement is jouw winst en is lucratiever dan de gemiddelde spaarrekening op het moment. Het extra geld dat je niet in de belegging hoeft te steken, kun je weer ergens anders in investeren of een grotere aankoop mee gaan doen. Deze hypotheek mag dus niet vergeten worden als je wilt beleggen. 

Alles rondom het pand meenemen 

Bij beleggen in vastgoed is het wel verstandig dat je op voorhand al gaat kijken waar je in gaat beleggen. Bekijk hierbij de staat van het pand, de locatie en de voorzieningen in de omgeving. Mensen willen van veel gemakken voorzien zijn als ze ergens gaan wonen en dit zorgt ervoor dat je binnen een korte tijd een huurder of koper weet te vinden. Zelfs in slechtere tijden moet het huis immers bewoond gaan worden om de risico’s zo laag mogelijk te houden. Houdt er wel rekening mee dat een beleggingspand altijd in de vrije sector moet zitten, omdat je dan jouw eigen huurprijs kunt bepalen. 

Financiële situatie en risico’s 

Zorg er altijd voor dat je alle scenario’s meeneemt in het maken van een beslissing. Beleggen vastgoed kan eenvoudig door alle woningen die te koop staan, maar je moet ook alles op kunnen vangen. Zeker als het pand eerst volledig opgeknapt moet worden. In dit geval zul je bij een bank aan kunnen kloppen voor een hypotheek, maar hiervoor zijn wel goede jaarcijfers of loonstroken nodig. Jouw financiële situatie moet je daarom volledig in kaart brengen en zien of je eventuele verliezen ook op kunt gaan vangen met het geld dat beschikbaar is. 

De toekomst verder gaan bepalen 

De passieve inkomsten die je genereert met beleggen in vastgoed kan jou helpen om weer een nieuwe belegging te doen. Je hoeft vrijwel niets te doen als je een woning verhuurt, terwijl er wel geld binnenkomt. Hierdoor kun je bijvoorbeeld verder uit gaan breiden of in andere beleggingsfondsen gaan investeren. Hiermee haal je het rendement nog meer omhoog, waardoor je succesvoller wordt. Dit is uiteraard niet nodig. Je kunt hierover in gesprek gaan met een professional van Synvest om te zien wat de beste keuze is.

Geplaatst op Geef een reactie

Software laten maken?

Er zijn erg veel verschillende toepassingen in het dagelijks leven waar het handig voor is om software voor te gebruiken. Denk bijvoorbeeld maar aan het versturen van mails naar klanten en naar medewerkers, maar ook voor het bijhouden van de administratie en het doen van facturen maken we allemaal gebruik van software. Software op maat brengt erg veel verschillende voordelen met zich mee. Wellicht ben je wel op zoek naar een software om tussen twee andere apps te kunnen communiceren of heeft het product dat jij verkoopt wel een software nodig? Appelit is een partner in software en heeft veel ervaring met het maken en ontwikkelen van software. Wat voor een software jij ook nodig hebt, de kans is groot dat zij het voor jou kunnen maken.

Meer informatie

Voor complexe software kan het goed zijn dat deze nog niet beschikbaar is op de manier zodat hij het beste bij jouw bedrijf aansluit. Software op maat zorgt ervoor dat jij je volledig kunt concentreren op het runnen van je onderneming en je veel tijd kunt besparen met andere taken. De kosten voor een software op maat laten maken zijn het zeker waard en het is dan ook een maatwerk waar je nog plezier van kunt maken. Appelit houd ook rekening met het doel van de software, wie zijn de gebruikers, enzovoorts. Het beste is om eens contact met hun op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

Voorbeelden

Het is dus mogelijk om vrijwel elke software op maat te laten maken bij appelit. Doordat zij een uitgebreid team hebben met veel kennis en ervaring is het mogelijk deze op maat gemaakte soluties aan te bieden. Zo kun je kiezen voor een software op maat dat zorgt voor een betere planning. Denk bijvoorbeeld maar aan je eigen planning, die van medewerkers en ook wellicht met klant afspraken. Maar ook is het niet meer nodig om zelf rapportages op te stellen, dankzij de software op maat.

Geplaatst op Geef een reactie

Specialist Google Adwords

specialist google adwords

Het adverteren van een reclame kan je op meerdere manieren doen. Hierdoor kun je zelf kijken hoe je de reclame wilt adverteren. Je hebt de mogelijkheid om dit via reclameborden te doen. Daarnaast kan je ook kijken om reclame te maken op Google. Reclame maken op Google, is een handige manier om reclame te maken. Miljoenen mensen bezoeken dagelijks Google. Hierdoor zal je de meeste kans maken om klanten te genereren voor je bedrijf. Wanneer je reclame via Google wilt maken, is het van belang dat je kijkt voor een specialist Google Adwords. Hier zullen ze je kunnen helpen om de juiste reclame te maken via Google.

specialist google adwords

Een reclame laten maken naar jouw wensen

Wanneer je een reclame wilt laten maken voor Google, dan is het van belang dat je goed kijkt naar de aantrekkelijkheid van de reclame. Doordat de reclame erg leuk of grappig is, kun je meer kans maken op nieuwe klanten. Mensen blijven namelijk met aandacht naar de reclame kijken. Het is wel slim om van tevoren te bedenken voor wie je de reclame maakt. Als je bijvoorbeeld studenten wilt benaderen, dan is het wel slim om het filmpje ook voor hen aantrekkelijk te maken en niet voor een andere doelgroep.

Net beginnend bedrijf  

Voor mensen die net een bedrijf zijn begonnen, is het ook erg verstandig om jezelf te adverteren op Google. Dit zal er dan voor zorgen dat je bedrijf binnen enkele maanden zal groeien. Via Google adverteren is dus een goede manier om snel bekender te worden.

Geplaatst op Geef een reactie

Factuur maken: hoe zorg je voor een professionele look?

Facturatieoffice

Bij het maken van een online factuur heb je, naast de juiste gegevens, een goed ogende lay-out nodig, die duidelijk en helder is. Daarom is het van belang dat je een sterk template gebruikt om je facturen te maken; bij het gebruik van het juiste template worden namelijk de correcte gegevens automatisch ingevuld in de daarvoor bestemde vakken. Bij een online factuur maken kan het simpelweg een hoop tijd schelen als je het goede template gebruikt.

Het internet staat vol van templates en programma’s die je kan gebruiken voor een factuur of een ander document opstellen, maar een aanbieder die wij zeer aanraden is Facturatie Office: zij bieden heldere, professionele templates die precies de juiste informatie op het document zetten.

Facturatieoffice

Wat is een factuur template?

Een factuur template is een format – een vastgestelde indeling die de software automatisch aanhoudt en gedeeltelijk invult. Jij vult vervolgens de nog ontbrekende informatie in, zoals de klant- en contactgegevens. Verder moet een je bij een factuur maken denken aan bepaalde eisen die door bedrijven worden gesteld aan een factuur. Ook hierbij kan Facturatie Office helpen: de software die zij aanbieden is altijd up-to-date met de laatste reglementen en trends. Maar welke punten zijn dat?

Een professionele factuur bevat:

●     Titel

●     Datum

●     Factuurnummer

●     Volledige bedrijfsinformatie

●     Prijzen

●     Service details

●     Totaalbedrag

●     BTW-bedrag

Als je al deze gegevens handmatig moet invullen met Word of Excel ben je uiteraard enorm lang bezig. Ook is het heel lastig om, wanneer je manueel werkt, te zorgen voor een professioneel uiterlijk van je document. Dit is waarom we factuur software als Facturatie Office aanraden: met de vaste templates ziet je document er direct professioneel en strak uit. En daarbovenop biedt hun software veel mogelijkheden om je factuur maken gratis te personaliseren.

Nog meer redenen voor automatische templates voor je factuur

Een factuur template gebruiken maakt je leven makkelijker en zorgt ervoor dat je veel tijd overhoudt. Het aanmaken, versturen en tracken van je documenten is in een mum van tijd voor elkaar, en als het nodig is een vervolgdocument aan te maken (denk hierbij bijvoorbeeld aan een betalingsherinnering) hoef je alleen maar op een knop te drukken.

Verder helpen factuur templates te voorkomen dat je fouten maakt, en zorgen ze onderaan de streep voor een hogere kwaliteit en professionaliteit – en daarmee voor een hogere omzet.

●     Factuur templates automatiseren

Wanneer je de software van Facturatie office gebruikt bij online factuur maken, is ieder document voorzien van de juiste gegevens, en alles gebeurt automatisch. Handmatig gegevens invoeren is voorgoed verleden tijd.

●     Professioneel uiterlijk

Automatische templiers van Facturatie Office maken ieder document een professioneel en volledig visitekaartje. Maar daar bovenop biedt de software je legio mogelijkheden om je document nog persoonlijker en mooier te maken – denk aan een logo toevoegen, lettertypes en kleuren veranderen en afsluitende teksten toevoegen.Meer informatie? Kijk op de website van Facturatie Office.

Geplaatst op Geef een reactie

Backlinks vergaren? Op deze manieren is het mogelijk

backlinks

Wanneer je ondernemer bent en in die hoedanigheid over een eigen website beschikt, dan is het goed mogelijk dat je op een gegeven moment meer backlinks wenst te vergaren. Even voor alle duidelijkheid: hierbij gaat het dus om links op externe pagina’s die verwijzen naar jouw eigen website. Het verkrijgen van meer backlinks is een hoofdzaak wanneer je je met linkbuilding bezighoudt. Dit doe je vervolgens natuurlijk weer in de hoop een betere Google-ranking te bemachtigen. Hoe dan ook, het op een relatief eenvoudige manier vergaren van backlinks kun je doen op de vier manieren die we hieronder beschrijven. 

Startpagina’s

Startpagina’s zou je kunnen zien als pagina’s waar binnen een bepaald thema een aantal links is verzameld. Deze startpagina’s zijn weliswaar niet meer zo populair als enige jaren geleden; toch kan dit een interessante manier zijn om backlinks te scoren. Hoe dan ook is dit een relatief goedkope en eenvoudige methode.

Bedrijvengidsen

Zoals je misschien weet kun je als consument online van verschillende bedrijvengidsen gebruikmaken. Als bedrijf zijnde is het dan ook aantrekkelijk deze mogelijkheid te benutten. Je kunt hiermee immers niet alleen meer bekendheid voor je organisatie genereren, het plaatsen van een backlink is hier ook mogelijk. 

backlinks

Links uitruilen

Het uitruilen van links met collega’s of concurrenten komt tegenwoordig minder voor dan voorheen. Toch is en blijft dit geen verkeerde manier om je linkprofiel mee aan te vullen. Het grote voordeel hiervan is natuurlijk dat je dit gratis zou kunnen doen.

Je profileren op social media en Youtube

Je met je bedrijf profileren op Youtube en social media zou je eveneens kunnen zien als gratis, al kan hier natuurlijk wel veel tijd in gaan zitten. Door echter flink actief te zijn op social media kun je wel je bekendheid een boost geven. Er wordt daardoor meer over je gepraat door consumenten, waardoor ook de kans op nieuwe backlinks toeneemt.

Geplaatst op Geef een reactie

Geld verdienen met schrijven

bloggen voor geld

Vind je het leuk om een blog te schrijven en wil je er nog geld mee verdienen ook, helaas is de concurrentie erg groot op dit gebied. Vele mensen schrijven ook en willen we ook een leuk centje meer verdienen, de opdrachten liggen niet voor het oprapen. Eigenlijk begint het iedere keer opnieuw, je moet laten zien wat je kan en het eens worden over de prijs voor een blog. Wil je een handje geholpen worden met het vinden van opdrachtgevers, ga dan nu bloggen voor geld bij blogbrains.nl.

bloggen voor geld

Eenvoudig nieuwe opdrachten vinden

Samenwerken met opdrachtgevers is gelukkig een stuk eenvoudiger geworden, je kunt lekker bloggen voor geld en zelf bepaald je waarover je schrijft of in welke opdracht je interesse hebt. Geen moeilijke contracten, heb je even geen zin om te schrijven dan is dit geen probleem, heb je de aanmelding gedaan en pas je bij blogbrains.nl dan kun je beginnen met geld verdienen. Zijn er leuke opdrachten dan krijg je daarover bericht, met een korte motivatie kun je dan reageren en Blog Brains doet de rest. 

Verdiensten

De verdiensten voor een blog hangen af van het niveau level van je blog, deze is onder te verdelen in vijf niveaus. Je bent af van het zoeken naar opdrachtgevers, je hoeft alleen nog te reageren op leuke opdrachten om over te schrijven. Bij aanmelding kun je zelf de categorieën zoeken waarover je wilt schrijven, je hebt dus altijd opdrachten die je leuk vind. Je mag zelf bepalen hoe je de blog indeelt of schrijft, leef je uit en laat je creativiteit zien.

Geplaatst op Geef een reactie

Mini Cooper velgen zijn op in de Benelux

Door de populariteit en een tijdelijke stop van productie zijn alle Mini Cooper velgen in de Benelux uitverkocht. Het werd al aangegeven door het bedrijf dat een pauze aankondigde omdat er gewoon niet genoeg werknemers waren voor het bedrijf. De vraag werd zo groot dat het aanbod zich hier niet aan kon voldoen. Als het zo druk wordt dan moet een bedrijf gewoon uitbreiden en meer mensen aannemen. Het klinkt als of dit niet mogelijk is voor het bedrijf. Mini Cooper velgen stegen in populariteit na vele extravagante nieuwsberichten. We zijn aardig tevreden met de nieuwsberichten en hopen hier meer van terug te zien.

Nieuwe levering niet mogelijk

De Mini Cooper velgen kunnen dus ook niet worden gereserveerd en dit zorgt voor een beetje paniek bij de retailers. De retailers geven aan dat zij slimme deals maakten in combinatie met andere producten. Zij verkochten de Mini Cooper velgen als een ander product. De producten die wij verkochten hebben ook een andere waarde als wij dit allemaal los gaan verkopen. Het is dus niet goed dat wij nu een stop hebben op onze inkoop. Er zijn meer retailers die dit probleem hebben en vinden het lastig dat zij moeten leven met een voorraad zonder enige Mini Cooper velgen. Hopelijk kan dit snel worden opgelost

Benelux leeft met ons mee

De Benelux heeft gezien dat er mee aan de hand is dan dat de meeste retailers en klanten weten. De regering van Nederland heeft al aangegeven dat er een soort van respect moet zijn voor de werknemers die de afgelopen tijd zo hard hebben gewerkt. Wij kunnen hier niet veel aan toevoegen want in België is het begrip toch aanzienlijk minder. De Belgische regering heeft gezegd dat ze graag willen dat de Mini Cooper velgen weer snel te koop zijn. Zij verwachten namelijk dat andere concurrenten de plek zullen gaan innemen.