Geplaatst op Geef een reactie

Geld verdienen met schrijven

bloggen voor geld

Vind je het leuk om een blog te schrijven en wil je er nog geld mee verdienen ook, helaas is de concurrentie erg groot op dit gebied. Vele mensen schrijven ook en willen we ook een leuk centje meer verdienen, de opdrachten liggen niet voor het oprapen. Eigenlijk begint het iedere keer opnieuw, je moet laten zien wat je kan en het eens worden over de prijs voor een blog. Wil je een handje geholpen worden met het vinden van opdrachtgevers, ga dan nu bloggen voor geld bij blogbrains.nl.

bloggen voor geld

Eenvoudig nieuwe opdrachten vinden

Samenwerken met opdrachtgevers is gelukkig een stuk eenvoudiger geworden, je kunt lekker bloggen voor geld en zelf bepaald je waarover je schrijft of in welke opdracht je interesse hebt. Geen moeilijke contracten, heb je even geen zin om te schrijven dan is dit geen probleem, heb je de aanmelding gedaan en pas je bij blogbrains.nl dan kun je beginnen met geld verdienen. Zijn er leuke opdrachten dan krijg je daarover bericht, met een korte motivatie kun je dan reageren en Blog Brains doet de rest. 

Verdiensten

De verdiensten voor een blog hangen af van het niveau level van je blog, deze is onder te verdelen in vijf niveaus. Je bent af van het zoeken naar opdrachtgevers, je hoeft alleen nog te reageren op leuke opdrachten om over te schrijven. Bij aanmelding kun je zelf de categorieën zoeken waarover je wilt schrijven, je hebt dus altijd opdrachten die je leuk vind. Je mag zelf bepalen hoe je de blog indeelt of schrijft, leef je uit en laat je creativiteit zien.

Geplaatst op Geef een reactie

Mini Cooper velgen zijn op in de Benelux

Door de populariteit en een tijdelijke stop van productie zijn alle Mini Cooper velgen in de Benelux uitverkocht. Het werd al aangegeven door het bedrijf dat een pauze aankondigde omdat er gewoon niet genoeg werknemers waren voor het bedrijf. De vraag werd zo groot dat het aanbod zich hier niet aan kon voldoen. Als het zo druk wordt dan moet een bedrijf gewoon uitbreiden en meer mensen aannemen. Het klinkt als of dit niet mogelijk is voor het bedrijf. Mini Cooper velgen stegen in populariteit na vele extravagante nieuwsberichten. We zijn aardig tevreden met de nieuwsberichten en hopen hier meer van terug te zien.

Nieuwe levering niet mogelijk

De Mini Cooper velgen kunnen dus ook niet worden gereserveerd en dit zorgt voor een beetje paniek bij de retailers. De retailers geven aan dat zij slimme deals maakten in combinatie met andere producten. Zij verkochten de Mini Cooper velgen als een ander product. De producten die wij verkochten hebben ook een andere waarde als wij dit allemaal los gaan verkopen. Het is dus niet goed dat wij nu een stop hebben op onze inkoop. Er zijn meer retailers die dit probleem hebben en vinden het lastig dat zij moeten leven met een voorraad zonder enige Mini Cooper velgen. Hopelijk kan dit snel worden opgelost

Benelux leeft met ons mee

De Benelux heeft gezien dat er mee aan de hand is dan dat de meeste retailers en klanten weten. De regering van Nederland heeft al aangegeven dat er een soort van respect moet zijn voor de werknemers die de afgelopen tijd zo hard hebben gewerkt. Wij kunnen hier niet veel aan toevoegen want in België is het begrip toch aanzienlijk minder. De Belgische regering heeft gezegd dat ze graag willen dat de Mini Cooper velgen weer snel te koop zijn. Zij verwachten namelijk dat andere concurrenten de plek zullen gaan innemen.

Geplaatst op Geef een reactie

Wat is auto tuning?

Je hoort het tegenwoordig misschien wel steeds vaker voorbij komen, auto tuning, maar wat is het eigenlijk? Hier wil ik je vandaag wat meer over gaan vertellen, aangezien alles steeds vaker via de computer gaat komen er natuurlijk ook nieuwe oplossingen voor oude problemen. Jarenlang, sinds dat auto’s bestaan, zoeken mensen naar nieuwe manieren om deze nog beter en sneller te maken. Chiptuning is dan ook een nieuwe manier om dit te doen, dit gebeurt namelijk zonder dat je directe aanpassingen hoeft te doen aan de auto, alles gaat via de computer. Dit betekent echter niet dat er geen daadwerkelijke aanpassingen gedaan kunnen worden aan de auto, integendeel juist. Wanneer je daadwerkelijke aanpassingen uitvoert kun je deze door middel van chiptuning nog een stuk beter laten werken. 

Waarom chiptuning voor jou interessant kan zijn

Zoals je weet zijn er onwijs veel verschillende soorten auto’s op de wereld, elk met weer meer vermogen dan de ander. Niet altijd even eerlijk natuurlijk, misschien heb jij ook wel een auto die wat meer vermogen kan gebruiken, auto tuning is dan een goede oplossing. Dan wel chiptuning, op deze manier kun je namelijk zonder directe aanpassingen je auto toch meer vermogen geven. Dit is zeer efficiënt en ook nog eens redelijk goedkoop, je moet echter wel een auto hebben die hiervoor geschikt is. Je kunt natuurlijk niet elke auto zomaar gaan chiptunen. Er zijn namelijk onwijs veel verschillende auto’s met verschillende computers, ook zitten er veel verschillen in het jaar waaruit een bepaalde auto komt.

Geplaatst op Geef een reactie

De voordelen van het uitbesteden van Google Shopping

Google Shopping is een dienst van Google waarmee er met producten geadverteerd kan worden. De advertenties bestaan niet uit tekst maar uit een productfoto, beschrijving van het product en de prijs. Tegenwoordig worden de shopping advertenties boven organische resultaten en tekstadvertenties getoond op de resultatenpagina. Google Shopping heeft hiermee een belangrijke positie verkregen en bied grote kansen voor webshops. Voor succesvolle inzet van Google Shopping is echter veel kennis en tijd nodig. Google Shopping uitbesteden is daarom aan te raden om een succesvolle strategie op te zetten.

Het opzetten van een optimale product feed

De product feed is het belangrijkste aspect binnen Google Shopping. Dit betreft de producten die worden aangeboden in de advertenties. De feed bestaat uit de producten met de bijbehorende productfoto’s, beschrijvingen en de prijs. Het opzetten van een product feed kost veel tijd en voor het optimaliseren van de feed is kennis vereist. Wanneer de product feed niet goed staat of fouten bevat heeft dit een negatief effect op de prestaties van jouw campagne. Google Shopping uitbesteden zorgt voor een goed samengestelde feed die kan zorgen voor optimale resultaten.

Complexe biedstrategieën

Een goede biedstrategie is binnen Google Shopping van groot belang. De hoogste bieder krijgt namelijk de beste positie. Het is dus van groot belang dat je niet te weinig, maar ook niet te veel biedt. Daarnaast zijn er veel biedstrategieën die ingezet kunnen worden. Bij het opstellen van een strategie is het belangrijk ervoor te zorgen dat de biedingen in lijn liggen met de prijs van het product, de marge wat op het product zit en het conversiepercentage van de advertentie. Door de verschillende strategieën die ingezet kunnen worden en de punten waarop gelet moet worden kan het erg ingewikkeld worden om de juiste strategie te kiezen. Google Shopping uitbesteden aan een specialist zorgt voor een optimale biedstrategie.

Monitoren en optimaliseren

Meten is weten en het is van groot belang Google Shopping advertenties te monitoren en te optimaliseren. Dit kost veel tijd en benodigd kennis van zaken. Om optimale resultaten te behalen met Google Shopping is het dus raadzaam een specialist in de hand te nemen.

Geplaatst op Geef een reactie

Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt door rijbewijs c te halen

rijbewijs c

Er zijn veel mensen in Nederland die moeite hebben met het vinden van een baan. Dat kan door verschillende redenen komen. Het is bijvoorbeeld erg lastig om een baan te vinden wanneer je geen diploma hebt. Dat komt doordat er veel banen zijn waarbij ze alleen mensen aannemen die een opleiding hebben afgerond. Er zijn in Nederland erg veel mensen die geen opleiding hebben afgerond en daardoor moeilijk een baan kunnen vinden. Het is belangrijk om in die situatie niet bij de pakken neer te gaan zitten en te proberen om je kansen op het vinden van een baan te vergroten. Dat kun je bijvoorbeeld doen door je rijbewijs c te halen. Dat is in het begin een grote investering, maar je verdient dit zeker terug wanneer je aan het werk kunt. Rijbewijs c is het rijbewijs dat je nodig hebt om in een vrachtwagen te mogen rijden. Dit is eigenlijk het enige criterium waar je aan moet voldoen om vrachtwagenchauffeur te worden. Daardoor kun je snel een baan vinden wanneer je rijbewijs c hebt. 

rijbewijs c

Chauffeur worden

Als je moeite hebt met het vinden van een baan, kun je dus overwegen om vrachtwagenchauffeur te worden. Veel mensen willen dit niet doordat je dan veel weg bent van huis. Als je goed zoekt naar een bedrijf wat niet internationaal rijdt, kun je ook een baan op de vrachtwagen vinden waarbij je niet de hele week van huis bent. Daardoor is het voor veel mensen leuker om vrachtwagenchauffeur te worden dan ze denken. Het is voor veel mensen lastig om het hele rijbewijs te betalen aangezien dat behoorlijk duur is. Daardoor is het erg handig dat er veel bedrijven zijn die hier een regeling voor aanbieden. Zij betalen dan de helft van het rijbewijs als de chauffeur na het behalen van het rijbewijs een bepaalde periode blijft werken bij het bedrijf.

Geplaatst op

Hier regel je een origineel personeelsuitje

origineel personeelsuitje

Wanneer je jouw collega’s dagelijks op de werkvloer ziet en je veel met elkaar samenwerkt, is het zeker een aanrader om eens een bedrijfsuitje te organiseren. Maar hoe zorg je nu voor een origineel personeelsuitje en hoe geef je dit vorm? Je hebt met verschillende dingen rekening te houden, waaronder een budget. Gelukkig is het voor ieder bedrijf mogelijk een leuk bedrijfsuitje te organiseren. Bij Flitz-events vind je de leukste ideeën voor een uitje in Scheveningen met je collega’s. Lees hier meer!

Personeelsuitje: leer je collega’s op een andere manier kennen

Een uitje in Scheveningen met je collega’s is in de eerste plaats een manier om elkaar buiten de werkvloer om beter te leren kennen. Dit bevorderd de samenwerking op de werkvloer! Een andere manier waarop dit kan is door te kiezen voor leuke teambuilding activiteiten. Gelukkig heb je genoeg mogelijkheden en dat betekent dat je altijd een origineel personeelsuitje kunt regelen dat helemaal bij jouw bedrijf past. Houd rekening met de grootte van het bedrijf: mix collega’s van afdelingen door elkaar om zo te voorkomen dat afdelingen bij elkaar blijven.

Uitje in Scheveningen? Ontdek je opties

In je zoektocht naar een origineel personeelsuitje heb je heel wat mogelijkheden. Het brede assortiment van activiteiten bij Flitz-events zorgt ervoor dat je altijd wel een geschikt uitje kunt organiseren. Zo kun je onder andere kiezen voor de leukste activiteiten op het strand: ontdek je vliegerkunsten met powerkiten of speel leuke teamspellen zoals boerenbeachgolf, bubbelvoetbal of beachvolleybal. Je kunt meerdere spellen en activiteiten plannen.

origineel personeelsuitje

Binnen- en buitenactiviteiten voor een origineel personeelsuitje

Je weet van tevoren nooit welk weer je krijgt op het personeelsuitje, vooral niet als je dit lang van tevoren plant. Daarom kun je met een Flitz-events bedrijfsuitje ook een backup-plan maken voor wanneer het regent. Er zijn genoeg binnenactiviteiten te vinden, waaronder workshops, quizzen, escape rooms en meer. Is het goed weer? Dan kun je activiteiten doen op het strand, maar ook in de stad. Er is voor ieder wat wils!

origineel personeelsuitje

Sluit je dag af in stijl

De dag is niet compleet zonder een onvergetelijke afsluiter. Dit kun je doen in de vorm van een leuke rondvaart op de borrelboot door Den Haag, een lekker diner bij een van de restaurants of strandtenten aan de boulevard, een gezellige pubquiz of een barbecue aan het strand. Je hebt zoveel mogelijkheden om het Flitz-events bedrijfsuitje tot een goed einde te brengen! Wedden dat er nog maandenlang over wordt nagepraat op de werkvloer?!

Geplaatst op

Vitaal werken zo efficiënt mogelijk

vitaal werken

Werk is erg belangrijk voor iedereen, hiermee onderhouden we ons gezin onszelf en zijn we onze dag aan het vullen. Het zal zonde zijn als je door ziekte niet kan werken, zorg er dan voor dat je op vitaal werken gaat. Dit helpt je te voorkomen dat je ziek wordt en dat je langer en fitter blijft werken. Het zorgt er ook voor dat je minder snel mentale problemen krijgt. Dit is erg fijn voor niet alleen jou, maar ook voor jouw collega’s is dat fijner. Het zorgt ervoor dat de druk verminderd wordt en dat jullie samen het beste tegemoet gaan. En dat weet Iboya van Iboya als geen ander. 

vitaal werken

Wat heb je eraan?

Vitaliteit is misschien een moeilijk woord, maar zo moeilijk is het eigenlijk helemaal niet. Het betekent dat je beter om kan gaan met energie in je lijf. Bijvoorbeeld hoe jij jouw geest rust heeft op de juiste momenten en dat je leert wat de grenzen zijn. Ook leer je wanneer je optijd moet stoppen of juist een tandje bij kan geven. Dit werkt volledig goed als je dit samen met jouw collega’s doet. 

Hoe werkt het. Iboya van Iboya Training is de vrouw die jouw hier doorheen begeleid. Ze heeft zelf ook een soortgelijk verhaal meegemaakt waardoor ze een hele poos niet had kunnen werken. Tijdens de periode dat ze aan het revalideren was leerde ze haarzelf aan hoe je het beste uit zo’n situatie moet klimmen. Waar sommige mensen zijn gestopt met hopen pakt zij het en zorgt ervoor dat je opnieuw naar je leven gaat kijken.

Geplaatst op

Jouw bedrijfspand groter maken met een tussenverdieping

Tussenverdieping

Mogelijk komt er ooit een tijd dat jouw bedrijfspand te klein wordt. Dan zul je er vast aan denken om naar een nieuw pand te verhuizen. Maar wist je dat verhuizen in veel gevallen eigenlijk niet nodig is? Je kunt namelijk prima in je huidige bedrijfspand blijven werken. Hoe dat kan? Met een tussenverdieping! Die kun je tussen meerdere verdiepingen in plaatsen waardoor het oppervlakte van je woning groter wordt. Erg interessant dus voor veel ondernemers. Ben jij nu ook benieuwd hoe dat allemaal in z’n werk gaat? Lees dan eens verder.

Tussenverdieping

De mogelijkheden

Wanneer je ervoor kiest om een tussenverdieping te plaatsen, profiteer je van veel voordelen. Ten eerste natuurlijk de toename in vierkante meters van je bedrijfspand. Met zo’n tussenverdieping weet je immers zeker dat het aantal vierkante meters wordt verdubbeld. Meer ruimte dus om te ondernemen zonder dat je naar een nieuw pand dient te verhuizen. En of dit nog niet interessant genoeg is, kun je het ook meenemen naar een nieuw pand. Wanneer je dan toch ooit gaat verhuizen, is het geen enkel probleem om het mee te nemen. Zo’n tussenverdieping is dus ideaal in veel situaties. Het zal je nu eenmaal veel kosten besparen wanneer je hiervoor kiest. Wil je er nu een gaan aanschaffen? Dan wil je dat natuurlijk wel bij een goede aanbieder doen. Deze heb je gelukkig voldoende, welke je online kunt vinden. Neem even door wat andere klanten over het bedrijf zeggen, en je zit al snel goed.

Tussenverdieping
Geplaatst op

Drie soorten drankpakketten om cadeau te geven met kerst

Drankpakketten

De feestdagen lijken er altijd ineens weer aan te komen. Het ene moment is het zomer en voor je het weet is het alweer december. Dan is het tijd voor kerstpakketten. Maar wat moet je dit jaar nu weer uitzoeken? Tip: ga voor drankpakketten. Altijd succes en iedereen is er blij mee. Een drankpakket is een mooie drank die feestelijk is ingepakt als kerstpakket. Je kunt gaan voor alcohol maar het hoeft niet.

Volle smaak

Koffie of thee in je drankpakket

Geloof het of niet maar alcohol drinken is niet verplicht met de feestdagen. Sterker nog, er zijn genoeg mensen die dit helemaal niet leuk vinden of die nooit drinken. Dan is zo’n pakket natuurlijk ook geen leuk cadeau meer. Voor die mensen kun je een mooi pakket met thee of koffie kiezen. Een theepakket bevat vaak unieke smaken thee, vaak organisch en vers. Je kunt dan bijvoorbeeld kiezen voor een pakket met een thee ei erbij of een mooie mok. De koffiepakketten bevatten bonen en misschien een mooie koffiekop.

Voor iedereen

Alcoholische drankpakketten

Natuurlijk kun je ook gaan voor de traditionele drankpakketten met een mooie fles wijn of champagne erin. Dat is zeker rondom de feestdagen een chique cadeau. Het leuke eraan is dat wanneer mensen zelf toch niet zo dol zijn op champagne ze dit wel gemakkelijk aan een ander cadeau kunnen doen. Met de feestdagen drinken namelijk veel mensen graag een glaasje champagne of een lekker glaasje rood bij het vlees. Dat is traditie.

Geplaatst op

De actuele rentestanden

actuele rentestanden

Veel mensen willen sparen tegen een zo hoog mogelijk rentetarief. Daarnaast komt er ook een rentetarief kijken bij het lenen van geld. Het kan dan ook handig zijn om op de hoogte te blijven van de actuele rentestanden. De hoeveelheid rente verschilt per bank en per dag. Het is dan ook aan te raden om dit wekelijks te checken. Zo blijf je zo goed als mogelijk op de hoogte.

actuele rentestanden

Rente ontwikkeling

De rentes op de markt hebben een grote invloed op de rente die jij krijgt als spaarrente en leenrente. Het gaat hier om de rentes van Euribor, LIBOR en de rentes van de centrale banken zelf. De rente op het gebied van sparen en lenen verschillen van elkaar. De spaarrente is over het algemeen erg laag. De rente die je moet betalen wanneer je geld hebt geleend, is hoger. Bij het lenen zit er een verschil qua lenen, je hebt een korte lening, maar ook een hypotheek. Het rentetarief bij een hypotheek is lager dan die bij een kortdurende lening.

actuele rentestanden

Hypotheekrente

Wanneer je een eigen huis wilt kopen, is het gebruikelijk dat hier een hypotheek voor nodig is. Echter is het wel sterk aan te raden om onderzoek te doen naar bij welke bank jij het beste rentetarief krijgt. Daarnaast verschilt het rentetarief ook als je een andere tijdsduur kiest voor de lening. Over het algemeen kiest men voor een langere periode en zal het rentepercentage op zo’n 2% liggen.